Candle Holder Cooper

In collaboration with woodworker Atelier Elph made this candlestick.

The wood Atelier Elph uses is oak, which she treats with eco-oil. The candleholder therefore fully complies with the values of SOFIE-STICATED and is durable.

A clever use of patterns ensures optimal use of the leather.

A smart gift for Christmas if you ask me.

Size
Color
25 EUR
Stock: 1
See more products

Shipping details:

Belgium
5 EUR
Alle bestellingen worden behandeld van dinsdag tot zaterdag van 10 tot 18 uur, met uitzondering van alle Belgische feestdagen. De verzending gebeurt via Bpost en zodra de goederen zijn verzonden, zal de bevestiging met een track and trace nummer beschikbaar zijn op uw persoonlijke klantenzone van "This Is Not Belgium". Wanneer wordt uw bestelling verzonden? SOFIE-STICATED verwerkt alle bestellingen binnen 2 werkdagen. Wij doen er alles aan om uw product op tijd bij u te krijgen. Als we de beloofde levertijden niet kunnen halen, nemen we contact met u op.
This rate applies to up to 1 item in the cart.
Europe
10 EUR
Alle bestellingen binnen Europa worden behandeld van dinsdag tot zaterdag van 10 tot 18 uur, met uitzondering van alle Belgische feestdagen. De verzending gebeurt via Bpost of PostNL en zodra de goederen zijn verzonden, zal de bevestiging met een track and trace nummer beschikbaar zijn op uw persoonlijke klantenzone van "This Is Not Belgium". Wanneer wordt uw bestelling verzonden? SOFIE-STICATED verwerkt alle bestellingen binnen 2 werkdagen. Wij doen er alles aan om uw product op tijd bij u te krijgen. Als we de beloofde levertijden niet kunnen halen, nemen we contact met u op.
This rate applies to up to 1 item in the cart.

Characteristics

Hauteur = 7 cm, diamètre = 4,5 cm

Soon available in different colours.

Care and use

No maintenance required.