Elsa Pinchart

Laat de vrouw in jezelf ontwaken <3

Elsa Pinchart
Mijn benadering, mijn verhaal

Hallo daar ! Als styliste heb ik me gespecialiseerd in lingerie op maat. Ik ben 2 jaar geleden begonnen met deze specialisatie na een carrière in prêt-à-porter waar ik me esthetisch gezien niet kon in vinden.

Toen ik begon met het ontwerpen van lingerie probeerde ik te ontdekken wat vrouwen écht wensten en nodig hadden! Daarom ben ik gestart met het op afspraak maken van maatwerk-lingerie. Lingerie is immers zo persoonlijk dat je er de tijd voor moet nemen om het te kiezen, en het daarna volledig aan te passen aan je lichaamsvorm. Enkel zo kan je genieten van comfort en een unieke identiteit.

Ik wil alle vrouwen de mogelijkheid bieden om zichzelf mooi, vrouwelijk en uniek te voelen in comfortabele lingerie die je elke dag kan dragen en die aangepast is aan elk lichaam.
 

Ik bied eveneens unieke creaties in bruidslingerie aan. Trakteer jezelf op deze unieke lingerie om tijdens de huwelijksreis elkaar als koppel te herontdekken op een nieuwe intieme manier. Wanneer je partner je in deze lingerie zal zien, zal je je net zo bijzonder voelen als in je trouwjurk. In deze lingerie kan zowel de eigenheid van jullie als koppel, de bestemming van jullie huwelijksreis, het thema van de bruiloft of een gemeenschappelijke herinnering verwerkt worden. Een mooie start van jullie unieke levensreis.  

Voor "This is not Belgium" heb ik creatieve en speelse lingerie gecreëerd die eveneens zeer toegankelijk is !  Dit zijn telkens unieke stukken met slechts één maat van elk model waardoor je je als een uniek kunstwerk zal voelen.

Damesmode

What do clients say…

Nice & such a sweet surprise!

Caro d