VOOR BEDRIJVEN

This is not Belgium biedt bedrijven een unieke ervaring door kunst aan te bieden voor verfraaiing, samenkomen, inspiratie, motivatie en eenheid, evenals het uiten van dankbaarheid.

Door kunst te integreren in hun professionele omgevingen creëren bedrijven een inspirerende sfeer, bevorderen ze creativiteit en versterken ze verbindingen binnen hun gemeenschap.

Afbeelding
Embellir

Kunst voor Verfraaiing

 1. Bespreking van Uw Briefing: We nemen de tijd om met u te bespreken om uw behoeften, voorkeuren en visie voor de verfraaiing van uw werkplek te begrijpen. We willen er zeker van zijn dat we uw verwachtingen begrijpen en de geest die u via kunst wilt overbrengen.
 2. Voorstel(len) voor Verfraaiing: Nadat we een duidelijk beeld hebben van uw eisen, werkt ons creatieve team aan voorstellen voor verfraaiing die zijn afgestemd op uw bedrijf. Deze voorstellen houden rekening met uw activiteiten, waarden, merkpersoonlijkheid en kleuren.
 3. Keuze tussen Aankoop of Huur/Financiering: Nadat u het voorstel voor verfraaiing heeft geselecteerd dat het beste bij uw verwachtingen past, heeft u de keuze tussen twee opties: de kunstwerken direct aankopen of kiezen voor huur/financiering. Kies de optie die het beste past bij uw budget en behoeften. Het is vermeldenswaard dat kunstverhuur bepaalde fiscale voordelen biedt, waaronder een 100% aftrek van het kunstwerk en gerelateerde huurkosten.
 4. Implementatie: Wij zorgen voor eventueel inlijsten, vervoer en ophangen van de kunstwerken op uw werkplek. U hoeft zich geen zorgen te maken over logistieke details; wij regelen alles, zodat u ten volle kunt genieten van kunst in uw professionele omgeving.

Kunst voor Samenkomen

Kunst is een krachtig middel om mensen bij elkaar te brengen en uitwisselingen te bevorderen. We zijn verheugd om de volgende diensten aan te bieden om u te helpen momenten van delen te creëren:

 1. Tentoonstellingen: We kunnen kunsttentoonstellingen organiseren in uw kantoren of speciale locaties, zodat uw medewerkers, klanten of partners kunnen genieten van een unieke artistieke ervaring. De tentoonstellingen kunnen worden aangepast aan uw behoeften, of het nu is om uw activiteiten te illustreren, verandering te bevorderen of gewoon uw evenementen op te fleuren.
 2. Conferenties: We bieden conferenties over verschillende kunstgerelateerde onderwerpen, bijvoorbeeld "Veerkracht en Kintsugi." We kunnen ook een specifiek thema bepalen dat aansluit bij uw doelstellingen.
 3. “Causeries”: Bijvoorbeeld, een thema zou kunnen zijn "Innovatie en Creativiteit." Dit biedt de mogelijkheid om de verbanden tussen bedrijf en kunst, innovatie en creativiteit te verkennen en verrijkende discussies te bevorderen.
Afbeelding
Rassembler
Afbeelding
Inspire

Kunst voor Inspiratie, Motivatie en Eenheid

Wat dacht u van een creatieve workshop om de visie van uw bedrijf te illustreren of de waarden ervan over te brengen? Dit is een unieke kans om de creativiteit van uw medewerkers te stimuleren, hen actief te betrekken en hun gevoel van betrokkenheid bij uw bedrijf te versterken.

Hier is hoe we deze creatieve workshop kunnen organiseren:

 1. We zullen nauw met u samenwerken om de visie van uw bedrijf en de kernwaarden te begrijpen. Dit stelt ons in staat om een duidelijk kader te creëren voor de creatieve workshop en ervoor te zorgen dat de creaties van de deelnemers in overeenstemming zijn met deze belangrijke elementen.
 2. Ontwerp van de Collageworkshop: De workshop stelt de deelnemers in staat om de visie en waarden van uw bedrijf visueel te vertalen via hun creaties.
 3. Workshopbegeleiding: We bieden professionele begeleiding tijdens de workshop, waarbij we de deelnemers begeleiden in hun creatieve proces en hen aanmoedigen om hun ideeën artistiek uit te drukken. We zorgen ervoor dat de workshop interactief, inspirerend en motiverend is voor alle deelnemers, ongeacht hun niveau van artistieke ervaring.
 4. Tentoonstelling van Creaties: Zodra de creaties zijn voltooid, kunnen we een tentoonstelling organiseren om ze te presenteren. Dit versterkt het gevoel van trots en prestatie bij de deelnemers.

Het doel van deze creatieve workshop is om uw medewerkers te inspireren, te motiveren en te verenigen door hen actief te laten bijdragen aan het illustreren van de visie en waarden van uw bedrijf. De artistieke creaties dienen als tastbaar bewijs van het engagement en de creativiteit van uw team.

Kunst om te Bedanken

Kunst is een prachtige manier om uw medewerkers, partners en klanten te bedanken. U kunt kiezen voor gepersonaliseerde artistieke cadeaus, stukken selecteren die overeenkomen met de smaak en interesses van elke persoon, of creaties kiezen die het imago van uw bedrijf weerspiegelen.

Het gebruik van kunst om dankbaarheid uit te drukken toont uw overweging en verlangen om unieke en betekenisvolle ervaringen te creëren.

Afbeelding
Remercier