Retours & terugbetalingen

Terugbetaling is alleen mogelijk in het kader van het herroepingsrecht. De voorwaarden voor de uitoefening van dit herroepingsrecht vindt u terug onder punt 6 van de algemene gebruiksvoorwaarden van de site.

Het herroepingsrecht komt overeen met een termijn van 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de dag van levering van het product. Binnen deze termijn heeft de klant het recht aan de koopovereenkomst te verzaken met behulp van het herroepingsformulier dat beschikbaar is op de Algemene Gebruiksvoorwaarden van de site. Via de link naar het formulier kunt u het formulier invullen en direct naar de betreffende Ontwerper sturen.

Moet ik de retourkosten betalen?

Dat hangt ervan af.

Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling zijn de retourkosten voor rekening van de Ontwerper indien de retourzending wordt gemotiveerd door een storing of een fout van de verkoper: dit is de herroepingstermijn.

Nog steeds in het kader van de herroeping, als u van gedachten verandert, zijn de verzendkosten voor uw rekening. Indien het geretourneerde artikel niet in de originele staat is, is het eventuele waardeverlies voor rekening van de koper.