Word lid

Ben je een kunstenaar? Sluit je aan bij de "This is Not Belgium" community!

 

"This is Not Belgium" is zowel een online winkel als een gemeenschap die visuele kunst uit België in de kijker zet en tegelijkertijd de Belgische cultuur en het surrealisme promoot.

Bij "This is Not Belgium" geloven we dat het integreren van kunst in ons begrip van de wereld ons in staat zal stellen om meer humane, creatieve, ethische en duurzame oplossingen te bedenken. Dit zijn cruciale elementen om de complexe uitdagingen waar onze samenleving vandaag de dag voor staat aan te pakken. Zoals René Magritte zei: "We moeten zoeken naar wat nog niet is gezien".

De missie van "This is Not Belgium" is drievoudig:

  • Belgische kunstenaars en ontwerpers helpen hun zichtbaarheid te vergroten en zo het succes van hun werk te verbeteren.
  • Bedrijven de mogelijkheid bieden om hun kantoren te verfraaien, mensen samen te brengen, hun merk te versterken, te inspireren, te motiveren en hun medewerkers en partners te verenigen.
  • Consumenten een online catalogus aanbieden met een selectie van unieke Belgische kunstwerken, met de mogelijkheid om de kunstwerken in een galerie te bekijken.
 
Geïnteresseerd? Sluit je aan en maak deel uit van onze levendige gemeenschap!

Contacteer ons